Winter´s coming

Varje gång vi kommer till "bygget" är jag fascinerad av de vackra iskristallerna som bildas på fönstren eftersom vi inte har byggvärme än, men varma kalsonger har vi.
Jag står med näsan 5 centimeter från fönstret och beundrar naturens under. Hoppas att ingen ser mig och tänker att hon är nog inte riktigt....
Byggvärme kommer när vi blåst in ull (dock inte fårull förstås) i taket. Förberedelser pågår just nu men det kommer att ta ett tag.
Eftersom huset i stora delar av bygget är drygt 4 meter i takhöjd så är det väldigt långt till taket.
Valet var att jobba med dubbla byggställningar och obekväm arbetssituation med fallrisk. Nu har vi valt en annan modell som vi blev tipsade om från byggfirman. Risken att trilla ned på betonggolvet är noll vilket påverkade vårt beslut om metod.
Vi bygger ett extragolv (tillfälligt) på arbetshöjd mot taket!!! Sen tar vi ned fuskgolvet när innertak, isoleringsull och väggisolering är gjord.
Här är golvåsarna på gång där sedan plywoodskivor skall ligga. Golvet lutar i samma vinkel som taket så det hade varit praktiskt med ett ben som är 20 centimeter kortare, men inte så trevligt när man skall dansa.
Isoleringsarbetet fortsätter och här är jag på gång i hallen med det roliga jobbet.