Influensatider

Hosta, snuva, nysa och ont överallt! Influensatider! Inte influencer...
Då får man försöka förgylla en regning fredag med Tacos och lite tärningsspel.
Nu börjar köket ta form, bara in med frys, kyl, disk och kakel på väggen. Vi avvaktar golvläggningen innan vi tar in maskinerna. Det som händer senare längtar jag efter.
När vattnet är påslaget och avloppet kommit igång är det dags att ge sig på Bagarstugerummet!
Där skall tas bort köksinredning, fixa en vägg med isolering och ytbelag. Sen blir det till att måla tak, spackla väggar och tapetsera (naturligtvis i gammal stil).
Tillbyggnaden blir nutid och Bagarstugerummet blir dåtid. Vi behåller naturligtvis den stora bakugnen där det går att elda på 2 ställen. Måttet är 2,5 meter x 2,5.
När vi blev tvungen att riva en del av Bagarstugan (på grund av förstörda stockar, insekter från en svunnen tid) så fick vi sätta en stor "stötta" för att hålla upp taknocken.
Den är nu borttagen men lämnade ett hål i grunden, cirka 20 cm x 40 cm.
Jag fyllde först med sten och sen blev det att fylla med betong. Rörde blandningen med omrörare på borrflugan men det blev lite tungt så en stark man vid min sida fick ta över så att det skulle bli ordentligt blandat.  
Slutresultatet blev godkänt men det fattas 1 cm upp till kanten. Det får fixas med flytspackel när klinkerläggning i toaletten påbörjas.